Ny hemsida!

Fredag 4 juli 2014

Varmt välkomna till vår nya hemsida!
 
Efter snart 4 år i trogen tjänst var det till slut dags för vår gamla hemsida att tacka för sig. Otroligt mycket har hänt under denna period, och vi känner att det är viktigt att våra medlemmar och andra organisationer har en mer uppdaterad bild över vilka vi är, vad vi står för, vad vi gör och när allting sker.
 
Designspråket är helt uppdaterat för att ge ett renare intryck och vara betydligt mer lättläst. Vi har förenklat navigeringen betydligt mycket för att ni på ett enklare sätt ska kunna hitta det ni efterfrågar. Vi kommer i fortsättningen att arbeta väldigt mycket med hemsidan och det blir vår främsta plattform att informera om vår verksamhet. Inom kort hoppas vi lägga ut viktigt material som lokalföreningarna kan ta del av. 
 
Vi har även lagt stort fokus på att göra sidan helt responsiv och anpassad för våra besökare som kommer till sidan via mobil eller läsplatta. Vi är grymt nöjda med hemsidan, och hoppas att ni också uppskattar den!
 
Vi vill passa på att tacka Kringelstan Webbyrå för det grymma arbetet som de har åstadkommit och samarbetsviljan som de har visat. Vid sidan av denna utveckling så har vi även skapat en ny Facebook-sida där vi kommer att dela alla våra inlägg (länk).
 
Har ni frågor eller funderingar så är ni välkomna att skriva ett mejl till oss via sidans kontaktformulär.
 
 
Text och bild: Mediautskottet