SAUF önskar Dig en Glad syriansk (arameisk) Påsk 2014!

Onsdag 16 april 2014

Det har knappt gått en månad sedan SAUF hade sitt årliga årsmöte. Den nya styrelsen har hunnit haft ett styrelsemöte efter dess och årsplaneringen äger rum 17-18 maj i Västerås. Redan nu har många aktivitetsplaneringar startat och utskotten är i full fart för att utveckla, planera och arrangera en massa aktiviteter. En av de stora planerna är alla föreningsbesök där förbundsstyrelsen har som mål att hinna besöka alla medlemsföreningar under året 2014 för att kunna utveckla dem, informera dem och samtidigt stötta dem i deras fortsatta arbete. Även vid besöken har ni möjligheten att ge oss feedback och se över er lokala verksamhet osv. 

Våra tre fokusområden i år ligger på lokalföreningarna, utskottsarbetet och språkutvecklingen. Vi har fått en hel del intresseanmälningar till våra utskott, men vi vill se ännu fler intresserade. Det utskott som vi söker flest medarbetare till är kulturutskottet och socialpolitiska utskottet som bl.a. har hand om planeringen för Seyfo 2015. 

Vi kommer även att utbilda och lära ut mer kring den nya medlemsdatabasen (saufmedlem.nu) till lokalföreningarna. Varje enskild individ har möjligheten att registrera sitt medlemskap direkt via webben med ett par musklick. 

Vi vill även påminna er om att skicka in alla era årshandlingar till kansliet då vi redan nu börjar förbereda den årliga redovisningen till Myndigheten för ungdoms- och civilfrågor (MUCF) som är svenska statens myndighet för ungdomsorganisationer och civilfrågor. Tänk på att ni som inte skickar in era handlingar INTE blir bidragsberättigade för nästa år, så skicka in allt så fort ni kan. Råder det frågor och funderingar kring det, hör av er till kansliet.

Med detta vill SAUF önska Dig en Glad syriansk (arameisk) Påsk och en riktigt god fortsättning på året. Med förhoppningar om ett bättre och mer utvecklande 2014! Kom ihåg att framgång är att alltid sträva efter ständig förbättring!Glada Påskhälsningar,
Jonathan Varli
Ordförande, Syrianska-Arameiska Ungdomsförbundet