Tack Ebru! Välkommen Jacob!

Tisdag 16 januari 2018

Sedan 2012 har vi i SAUF haft en anställd som har bidragit till förbundets och dess lokalföreningars arbete på ett fantastisk vis. Hon har funnits tillgänglig för oss alla och har med sitt stora hjärta alltid stått upp för den syrianska (arameiska) ungdomen. Förbundsstyrelsen är oerhört tacksamma för den tid du har spenderat som anställd i förbundet och vi ser det som ett privilegium att få ha lärt känna en så genuin och godhjärtad människa. Vi önskar Ebru ett stort lycka till med hennes nya uppdrag!
 
Med anledning av att Ebru har valt att gå vidare i sin karriär så väljer SAUF nu att genomgå stora förändringar i sin organisation. Förbundsstyrelsen har under en lång tid haft visioner om hur förbundet ska utvecklas och fortsätta arbeta i framtiden med sina lokalföreningar som den ständiga centrala kärnan för hela den syrianska (arameiska) ungdomen i Sverige. Vi kan därför nöjt offentliggöra att den första stora förändringen är att vi från och med idag har en ny Generalsekreterare för förbundet i Jacob Harman.
 
Jacob har vigt många år som aktiv för vårt förbund på lokal, nationell och internationell nivå. Han har bland annat representerat förbundet och hela det syrianska (arameiska) folket på ett sådant föredömligt vis att han utnämnts till Huvudrepresentant till FN i Geneve av WCA och har på ett uppoffrande vis alltid gjort allt han kan för sitt folk. Förbundsstyrelsen har i sitt uppdrag försökt hitta en lämplig kandidat för att leda dessa förändringar och vi är övertygade om att vi har funnit den rätte. I den tjänst som Jacob tackat ja till kommer han att ha många ansvarsområden inom representation, administration och verksamhetsutveckling. En av hans huvuduppgifter kommer vara att möta våra lokalföreningar runt om i landet och ständigt finnas tillgänglig för att bistå de med sin stora erfarenhet av föreningsarbete.
 
Vi önskar härmed även Jacob lycka till med sina nya arbetsuppgifter för förbundet och vi ser fram emot att se honom i arbete tillsammans med oss, våra lokalföreningar och samarbetspartners.